• Koreaanse beautyproducten
  Bevrijd je innerlijke prinses met Etude House
   
  In iedere vrouw schuilt een prinses, geloven ze bij het Zuid-Koreaanse cosmeticamerk Etude House. Bij Coos Shop denken we er net zo over, en daarom zijn we blij dat we de make-up en verzorgingsproducten van Etude House in ons assortiment hebben. Van de producten van dit merk word je vanzelf vrolijk! En dat is ook precies de bedoeling: volgens Etude House moet make-up leuk zijn, geen saaie dagelijkse routine.

   
   
  tony moly nederland
  De producten van Etude House
   
  Alle make-up producten van Etude House voldoen aan vier belangrijke kenmerken: ze zijn van hoge kwaliteit, ze zijn betaalbaar, ze hebben een mooi design en ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende tinten. Etude House moedigt vrouwen aan om te spelen en experimenteren met make-up: het moet tenslotte iets leuks zijn, een klein feestje voor jezelf. Probeer bijvoorbeeld eens de Lash Perm 3-step Volumecara, een mascara waarmee je je wimpers op drie verschillende manieren kunt opmaken. Etude House is Cruelty Free , het valt onder Amore Pacific Group waar alle merken 100% Cruelty Free zijn.

   
  Etude House heeft een breed assortiment met allerlei cosmeticaproducten voor verschillende doeleinden. Bij Coos Shop hebben we allerlei verschillende producten van dit vrolijke merk op voorraad: oogmake-up, foundation, lotions, maskers en nog veel meer. Nieuwsgierig? Neem een kijkje bij de Etude House producten.

  De geschiedenis van Etude House
   
  Etude House werd opgericht in 1985 en bestaat dus al meer dan dertig jaar. Inmiddels zijn er meer dan duizend Etude House-winkels. Alle winkels van Etude House zijn ingericht als de perfecte prinsessenkamer, vol met sprookjesachtige accessoires en voorzien van alles waar een meisje maar van droomt. Klanten worden uitgenodigd om in de winkel make-up uit te proberen en nieuwe dingen te ontdekken.

   
  Een etude is een muziekstuk, en Etude House houdt zich ook bezig met muziek, bijvoorbeeld door artiesten op weg te helpen door middel van sponsoring. Zo heeft het merk bijvoorbeeld samengewerkt met de Zuid-Koreaanse boyband SHINee.
   
  Cosmetica met passie
   
  Zoals de meeste Zuide-Koreaanse cosmetica worden ook de producten van Etude House gemaakt met passie en een duidelijke achterliggende visie: jonge vrouwen over de hele wereld laten kennismaken en experimenteren met make-up, en laten zien hoe leuk het kan zijn om je op te maken. De producten worden met veel liefde en zorg gemaakt en kwaliteit staat hoog in het vaandel.
  Door het vrolijke uiterlijk zijn deze producten leuk om als cadeautje aan iemand te geven, maar ook als cadeautje voor jezelf! Je innerlijke prinses zal je dankbaar zijn.


  41 commentaires  Suivre le flux RSS des articles
  Suivre le flux RSS des commentaires